Wat is de meest gezonde rauwe honing?

Honing

Vooral tijm-, heidehoning als gezondere opties gezien. Deze Soorten zijn donker van kleur en onderzoek van een Sloveense universiteit wijst uit dat donkere honingsoorten meer voedingsstoffen en antioxidanten bevatten dan lichte honing.

Honing van hoge kwaliteit is rijk aan verschillende belangrijke antioxidanten – zoals fenolzuren en flavonoïden – die een betere gezondheid kunnen ondersteunen.

Honing en gezondheid

Antioxidanten zijn verbindingen die ziekteverwekkende vrije radicalen helpen bestrijden, waardoor het risico op oxidatieve celbeschadiging wordt verminderd. Deze verbindingen spelen een centrale rol bij gezondheid en ziekte.

Bovendien hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat het eten van bepaalde soorten honing – zoals de boekweitvariëteit – de antioxidantstatus van uw bloed kan verhogen.

Deel het artikel op Social Media

0
    0
    Uw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de webshop